Rapportacachi!

Jaha, da var man pa plats i sin lilla by. Eller ja, Cotacachi ar ju faktiskt en ganska sa stor stad. En bra stad. Men Santa Barbara och Cuicocha (dar vara familjer bor) ar faktiskt sma byar. Sa da funkar det ju att saga "sin lilla by". Bra!

Vi har varit har i fyra dagar redan. Det ar inte klokt va fort tiden gar! Tva manader borjar verkligen kannas som riktigt kort tid. Men vi far gora sa mycket som mojligt av den! Ata massor av marsvin och sant!
Igar hade vi mote med organisationen, UNORCAC. Det var valdigt, valdigt givande! Vi kommer att ha en fullproppat schema, verkar det som - precis som vi vill ha det! Det kommer att bli mycket engelskalektioner runt om i cantónen och mycket talleres om sexualkunskap, typ, fast for barn mellan 10-12 ar. Det kanns lite svart, men vi ska satta oss och googla, sa snart vi kan slita oss fran Facebook och hotmail. Snart, snart borjar vi gora research!
Vi ska aven fa hanga med ungdomsgruppen och prata lite om jamstalldhet.

Famailjerna ar i alla fall helt underbara! Min ar gigantisk! I huset ror det sig en mamma, en pappa, tva broder, fyra systrar, fyra systersoner och en systerdotter, fyra hundar, en katt, en ko, en tjur, kasnke 20 marsvin och 15 hons! (kon, tjuren, marsvinen och honsen ar iofs oftast utanfor huset... oftast!) Det ar inte helt latt att halla koll pa alla! Men det borjar falla pa plats.

Nagot som inte riktigt faller pa plats ar varfor det ar sa himla kallt har! Fran Mats hade vi fatt rapporterat "svesnk hogsaommarvarme" och med gladje tagit fasta pa dette! Jag sag framfor mig att jag och Fanny skulle springa runt i jeansshorts och linne och jobba pa brannan... men ICKE! I stallet ar det langkalsoner, langarmat och sjal som galler. Sadar kul. Det far helt enkelt bli att aka till Otalvalo (narliggande stad med stor indígenas-marknad) i helgen och kopa alpacka-trojor, -mossor, - sjalar och -vantar. Det blir bra! Heja kylan!

Imorgon fyller dessutom Fanny, fina-Fanny 22 och da ska det bli fest! Ut och ata pa restaurang ar planen!
Ja ma hon leva! ¡Qué viva!

Nu ska jag iaf se till att logga ut och avsluta, sa att vi kan borja googla menstruation, hormoner och annat som har med pùberteten att gora.

Hasta luego!
/Kerstin

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Håper du har det fint Kerstin :):):) PUSS

2011-02-03 @ 21:05:36
URL: http://www.alexasae.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0