Tack och adjö till Machala och FOPO!

Efter drygt 2 månader i Machala med FOPO, så har vi tillsammans med FENOCIN och SAL (Latinamerikagrupperna) bestämt oss för att byta organisation. Detta efter en del problem vi stött på i organisationen och mellan dess  medlemmar. Vi är såklart ledsna att behöva lämna vårt liv här i Machala men samtidigt tror och hoppas vi på att vi kommer få en bättre praktik någon annanstans.
Det tråkigaste är att vi ska dela på oss; jag ska åka upp till Liza och Clemens i Chucaple och Benjamin ska till Anna och Hannes i La loma del tigre. Detta betyder att det kommer att bli ett praktikantpar mindre och 2 par kommer att utökas till 3. Vi är helt säkra på att vara compañeros i Chucaple respektive La loma del tigre kommer att hälsa oss varmt välkommna!
Se upp här kommer vi!



Mot nya äventyr!
Varma kramar från Sandra och Benjamin


Kommentarer
Postat av: johanna, förra årets praktikant

Oj, aj. bra att ni verkar vara så positiva ändå.

Lycka till på era nya praktikantplatser och i era nya hem.



Kramar

2009-12-20 @ 02:11:01
Postat av: Mats

Sandra och Benjamin!

Tack för alla fina reportage och bloggar ifrån El Oro och Machala och lycka till med fortsättningen i Chucaple och Tigerkullen. Det blir säkert jättebra där också och nya häftiga äventyr.

Con cariño

Mats

2009-12-20 @ 15:40:45
Postat av: sara rydberg

Hej Sandra!

Trist att det blivit problem där ni är nu, hoppas att ni kommer till ett bättre ställe. Var ett tag sedan jag kollade bloggen, kul att läsa lite om vad ni har för er och se lite fina bilder. Många kramar faster Sara. Familjen hälsar :)

2009-12-24 @ 22:13:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0