Juletider!

Nu är det bara tre dagar kvar på terminen på Sörängen och de första fem av oss åker redan om en vecka! De andra åker i början av Januari och kommer att få fira jul hemma i Sverige. Tiden har gått jättefort och jag tror att vi alla har haft superroligt denna terminen. Vi har varit med om mycket roligt och nedan kommer lite olika bilder som exempel. Men den senaste veckan har även medfört något tråkigt, vi har blivit en mindre i klassen eftersom Llewelyn inte kommer kunna åka med till Ecuador. Vi tycker alla såklart att detta är jättesynd, men är samtigt glada över att vi kommer få träffa honom på Sörängen igen efter påsk.

Just nu håller vi i klassen på att planera vårat efterarbete och skriva en artikel till en tidning som är ett sammarbete med andra folkhögskolor och Latinamerikagrupperna. Vi håller även på med lite mindre seriösa saker, vi planerar till exempel vad vi ska delta med för spex på skolans julrevy. Terminen är snart slut och julstämningen är hög på hela skolan, vi har fått uppleva tomtejakter, luciatåg och för mindre än en kvart sen att halva skolan dansade runt hand i hand och sjöng julsånger.

TERMINEN SOM GÅTT:


Inspiration världen i Stockholm

 


Vi håller i musikquiz i Gläntan.
Beskök på den ekologiska gården Hattsjöhult, där vi även fått praktisera en heldag.
Inför Sockerchocken vi hjälpte Fairtrade City Nässjö med. Vi provar "sockerbit"-dräkter.Reklamkuppen i Nässjö inför Sockerchocken. Vi satte upp sockerbitar i frigolit på olika lyktstolpar i centrala stan.
Många uppmärksammade detta, till och med Smålandstidningen.
En av våra fotolektioner med Gudrun.Vi har som sagt haft en underbar termin här på Sörängen med Mats, Gudrun, Stefan och de andra lärarna och såklart alla andra klasser! Nu är det dags att återgå till denna sista juliga veckan, för att sedan åka till våra hemstäder, packa och säga hejdå till alla nära och kära.

God jul och gott nytt år alla. Nästa gång ni hör från oss är vi antagligen i Ecuador!
Julhälsningar från Hannah och resten av Globalklassen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0