En vanlig vecka i Cotacachi

Hej!
Dalig uppdatering av oss har bland bergen men sa blir det nar man jobbar mycket. Men vi har det bra! Kanns segt att det snart ar slut, finns sa mycket mer vi vill gora! Anders och Cicci ( El quinche-ganget) var har forra fredagen och halsade pa! Planen var att de skulle vara pa ett mote hela dagen men slutade med att de hangde med oss hela dagen! Kul att jamfora praktiker och prata om allt vi vart med om!

Tankte att det kanske kunde vara passanade att skriva om hur vara veckor ser ut. Som exempel, denna vecka!

Mandag: Planeringsmote klockan tio med var organisation. Brukar sluta med att vi vantar i en timma pa att motet skall borja. Sitter och surar lite for att vara campañeros ar sena men vi far skylla oss sjalva att vi aldrig lar oss. Efter motet brukar vi ha egen planering resten av dagen. Engelskalektioner, workshops etc skall forberedas.

Tisdag: 9. 00: Workshop i sexualkunskap i en av byarna i regionen. Pratar for ungefar 70 elever.  10.45 , Taxi i ilfart till en annan by och sa kor vi samma workshops, denna gang for en mycket mindre grupp, ca 15 elever.
Eftermiddagen spenderas med att gora en powerpoint om konssjukdomar och hur man skall skydda sig mot dessa rackare.

Onsdag: 10.00, forelasning om sex for gymnasieungdomar. Vi lyssnar och blir avundsjuka pa den grymt bra forelasaren. Han kan verkligen sin grej och far eleverna att slappna av trots att han pratar om allt fran kondomer till olika typer av erektion.
11.15- Tanken var att vi skulle prata om sex for en grupp tjejer pa ett gymnasium men efter lite overlaggning med rektorn sa bestammer vi att det passar battre med nasta tisdag.
15:00 Engelskalektion

Torsdag: 11.00 Workshop i genus i en av byarna.      
14.00 Foljer vi med OXFAM for att halla var workshop om sexualkunskap for en kvinnogrupp samt delta i deras arbete med att introducera nya satt for kvinnorna att nyttja de grodor som de sar.

Fredag: 8:00 Engelskaundervisning pa en skola i min by. Har tre klasser ocg brukar mest forsoka gora kul saker med barnen. Eftermiddag: planera och inhandla for sondagens jippo.

Lordag: Eventuellt bestiga ett berg. 16: 00, Engelskaundervisning for mas o menos komvux elever.

Sondag: Marknad klockan 6 pa morgonen. Gora intervjuer med de som saljer och prata om vader och vind bokstavligt talat.
11.00: Heldag med vara engelskaelever pa lordagar. Skall ha en "kul-dag" dar vi kommer bada, leka, ha workshops, laga mat etc. Hoppas verkligen denna dagen kommer bli kanonkul!

Naval, snart ska vi ivag och snacka engelska. Hoppas varen ar pa vag i Sverige! Puss och kram fran oss!
Lev val- Fanny





Kommentarer
Postat av: Cecilia från nörrland :)

Fasen vad bra att du tatt dig ut i världen igen å gör bra saker!!

2011-03-16 @ 19:34:35
Postat av: AnnMarie Bz

Qul att höra hur ni har det! Japp svensk vår är på väg. Över 5 timmar längre dag, nattfrost, plus på dagen, blötsnö, krokusar & masktosor & annat som börjar växa. Tjohoo! Allt gott AnnMarie

2011-03-17 @ 06:49:48
Postat av: lovisa

snygg header!

2011-03-17 @ 07:22:20
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/
Postat av: Marianne i Mölndal

Jätteroligt att läsa om ert arbete. Ska bli spännande att höra mer när ni kommer till Öjersjö Storegård och berättar. Kram

2011-03-18 @ 09:26:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0