Sexualupplysarna

Julia och Frida
I mandags hade vi vart forsta mote med ordforande Rumi och var handledare Marta pa UNORCAC. "Vad kan ni?" fragade de ungefar och eftersom vi inte kunde svara pa fragan sa blev vi tilldelade rollen som Cotacachis sexualupplysare Vol. 2. Det var kanske inte direkt vad vi hade tankt oss sa vi forsokte lite tafatt med "men vi gillar jamstalldhet och kosmovision" sa nu har vi kommit till en kompromiss med engelskaundervisning nagra dagar i veckan, sexkunskap nagra och den tid som finns over far vi gora lite vilka talleres(workshops) vi vill, eller folja med pa benknackarkurs med Shamanen typ.
Som ni marker har vi ett ganska fullspackat schema nu. Men vi hinner aven med lite "jordnara" aktiviteter sa som att ransa ogras, sortera fron, baka brod och odla medicinalvaxter.
Bakrök
Brödbak
I ovrigt spenderar vi mycket tid till att bli av med var hundradsla. Frida ar cool, gar langsamt och latsas att hon inte ar radd. Julia kommer hem gratandes, latsaspratar i telefon och har nog bestamt sig for att borja ta taxi hem i stallet for att promenera. Hundarna kanner av hennes nervositet direkt och de hatar henne. Julia hatar dem tillbaka.
KBT- terapi
KBT
Vi lever

Kommentarer
Postat av: stefan fyr

Jävla hyenor till hundar, har du eller vakten ingen bössa?

Ha alltid en sten i handen du kan slänga iväg. Skaffa pistol! Åk absolut taxi!

Besos&Abrasos

2012-01-21 @ 17:52:44
Postat av: Sara

hej!Jag gjorde praktik på UNORCAC För två år sen och tycker det är jättekul att lösa att ni fått så bra och konkreta arbetsuppgifter, det var något som vi fick kämpa med hårt då dom helt saknade plan för vår praktik.Hoppas ni får en fantastisk tid i Cotacachi och en givande praktik, ge Rumi och Martha en stor kram från mig!/Sarita dos

2012-01-22 @ 18:18:05
Postat av: Julia

Jassa haha, det kan nog vara pa gott och ont att vi har praktik under sa kort tid, de kanske far dem att rappa pa planeringen.Jag ska halsa till Rumi och Martha, ha det sa bra!

2012-01-25 @ 00:41:12
Postat av: Isacs Mamma

Bluff företag härjar!

http://isacsmamma.blogg.se/2012/january/35000-for-en-dammsugare.html

2012-01-25 @ 01:21:54
URL: http://isacsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0